УСПЕШЕН БИЗНЕС С МИНИМАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ
СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР

Нашето предложение:

Предоставяне на успешен франчайз бизнес-модел и ноу-хау за работа
Компетентно обучение и консултации
Силна търговска марка и уникален търговски продукт
Рекламна подкрепа и бърза възвращаемост на инвестициите при минимален риск


Вашата инвестиция?

Тя зависи от вида договор, който подписвате и от мащабите на бизнеса, който ще развивате. При всички случаи първоначалните инвестиции се възвръщат бързо - от 1 до 6 месеца, като вложените средства работят с висока норма на печалба. Така в зависимост от това колко средства и време инвестирате, как усвоявате и реализирате добрите търговски практики, печалбите могат да стигнат до 8 000 - 10 000 лв на месец.


Защо франчайз?

Франчайзингът се е доказал като модел за успешен бизнес. Той дава следните предимства:

Бързо стартиране
Възможност за предвидим успех
Създаване на клиенти в кратки срокове
По - малък риск от фалит през първите 5 години (от 100 начинаещи предприемачи при стандартната схема на работа, разработване и внедряване на собствена бизнес-идея, след петата година в бизнеса остават едва 10-12 %) – при франчайзинга този дял нараства с над 85 %!
По - висока печалба

Успехът във франчайзинговата система на работа се гради на кооперирането, както и на разделението на риска между франчайзодателя и франчайзополучателя. И двете страни са обединени от стремежа да оптимизират разходите по оперативното ръководство на бизнеса с цел по-висока печалба.
Ефектът се базира на синергията – цялото е повече от сумата на отделните му части, т. е. 2 + 2 = 5 !


За естеството на бизнеса

Изграждане на собствена мрежа от клиенти-партньори /стопански обекти и частни лица/ и директна доставка на стоки и услуги до тях. За целта не е нужно да имате склад или магазин. Не е нужен дори и офис, освен ако не прецените, че мащабът на дейността Ви го налага. За транспорт е достатъчен лек автомобил с нисък разход на гориво. От Вас като наш партньор се очаква почтеност, лоялност и сътрудничество с останалите участници в системата, желание за постигане на високи финансови резултати, умения за работа в екип, комуникативност, умения за водене на разговори с различни по възраст, характер, професия, интереси и обществено положение хора, способност за вземане на самостоятелни решения при спазване на наложените добри практики и обща маркетингова и търговска политика.


За продуктите

Неутрализаторите на миризми "ФРЕШ МАСТЕР" са нов клас продукти, разработени на база на швейцарски суровини и материали и са предназначени за професионална употреба в стопанската сфера и бита, при премахване на неприятни миризми от цигарен дим, пушек от печки и камини; миризми от канализации, мухъл и застояло в бани, тоалетни, килери, мазета, архиви и складове; тежки миризми от готвено, пържено, загоряло, риба; биологични миризми на хора и домашни любимци, миризми от кожи, текстилни материи, дървесина, козметични препарати и битова химия. Неутрализаторите на миризми "ФРЕШ МАСТЕР" са коренно различни от обикновените освежители и ароматизатори, които се опитват да маскират неприятните миризми чрез своя собствен аромат, без да ги премахват, затова и ефектът им е краткотраен. Неутрализаторите "ФРЕШ МАСТЕР" действат на молекулярно ниво, като премахват съществуващите неприятни миризми и чак след това ароматизират с лек цитрусов аромат. Продуктите са безвредни за хората, животните и околната среда. Не оставят следи и петна, и могат да бъдат впръсквани както във въздуха, така и директно върху пердета, завеси, килими, мокети, дамаски, тапицерии и др. с цел постигане на вторичен ефект от продукта.


Клиенти на продуктите

Много разнообразен и широк кръг от стопански обекти, както и всички домакинства, които ползват голямото разнообразие ароматизатори от всякакъв характер. Кръгът от стопански обекти обхваща: хотели и места за подслон (мотели, къщи за гости, вили, хижи и др.), ресторанти, сладкарници, кафенета, дискотеки, казина, клубове, боулинг-зали, пицарии, гостилници, таверни, механи, бирарии, спортни зали, фитнес-центрове, фризьорски и козметични салони, басейни, болници, учебни заведения, търговски комплекси, офиси, кантори (адвокатски, нотариални), лекарски и стоматологични кабинети, ветеринарни лечебници, автомивки, автосалони, автосервизи, бензиностанции, фирми за почистване, ателиета за химическо чистене, обществени сгради (музеи, архиви, съдилища, администрации, кина, театри, изложбени зали и др.), търговски обекти за продажба на дрехи втора употреба, кожени изделия, обувки, зооматериали и др.


Пазарът

Пазарът за продуктите е много голям. Практически във всяко затворено пространство, в което хората искат да си създадат комфорт, за целта се ползват някакви ароматизатори, които обаче не решават проблема с неприятните миризми от различен характер, а само временно го ароматизират. Пример: Отивате на среща и вместо душ си слагате само аромат (парфюм). От опит знаете, че ефектът е краткотраен. В случая неутрализаторите действат като душ и чак след това създават приятен аромат.


Логистика

Доставките до упълномощените ни представители се осъществяват чрез куриерски служби по предварителна заявка:

до 5 кашона в рамките на един работен ден
от 5 до 10 кашона в рамките на два работни дни
от 10 до 20 кашона в рамките на три работни дни
над 20 кашона в рамките на пет работни дни

Доставките са на една транспортна единица, равна на един кашон с 12 броя от 250 мл с тегло 3.3 кг. Препоръчителната минимална доставка е поне шест кашона във връзка с минимизиране на външния транспортен разход.


Най-важните правила за работа в системата:

Никой участник в системата няма право да продава продуктите под определените базови цени, от които получава търговска отстъпка. При повече от две нарушения на това правило договорът му се прекратява.
Продуктите да се предлагат на крайните клиенти по подходящия начин.
Упълномощените представители заплащат продуктите ефективно съгласно утвърдените за тях цени.


Вашата инвестиция

Тя зависи от мащабите на бизнеса, който ще развивате. Не се изисква голям първоначален капитал, който да вложите в оборотни средства. При всички случаи първоначалните инвестиции се възвръщат бързо, като вложените средства работят с висока норма на печалба. Така в зависимост от това колко средства и време инвестирате, как усвоявате и реализирате добрите търговски практики печалбите могат да стигнат до 2000 – 4000 лв. на месец, а дори и повече.


Видове договори

Мастерфранчайз за директор офис, чрез който получавате право да продавате права и да сключвате договори с франчайзополучатели /главни консултанти, консултанти/, максимална търговска отстъпка и права за регион за определено време. Индивидуален франчайз за консултант и главен консултант, чрез който получавате права и съответни търговски отстъпки. Франчайзингови такси за мастерфранчайз - директор офис - 3000 лв. за индивидуален франчайз - главен консултант - 180 лв. за индивидуален франчайз - консултант - 60 лв. Месечна такса /роялти/ - няма! Срещу еднократната встъпителна вноска получавате: определено обучение, подпомагане при изработване на индивидуален бизнес-план, образци от бланки, договори, типови оферти, референции от клиенти, печатни и рекламни материали /визитки, флаери, брошури, стикери, плакати и др./ както и съответните преференциални търговски отстъпки.


За контакт: 0888/686 834
0887/997 667


Вашият IP адрес е: 100.28.0.143
Copyright © 2024 Fresh master.