Опаковка:

PET бутилка 250 мл с разпръскваща помпа (тригер), 12 бр. в кашон
PET туба от 5 л за професионално ползване
PET туба "тройка" с общ обем 5 л с три самостоятелни сектора, с възможност за различен неутрализатор във всеки сектор (комплектова се по поръчка на клиента)

   

Дозировка:

2-3 впръсквания с тригера за средно голяма стая от 15 – 20 кв. м. или 50 – 60 куб. м (при стандартно приложение). Една опаковка от 250 мл. съдържа около 480 впръсквания!

Главно правило на впръскване:

Винаги не по-малко от необходимото, никога повече, отколкото трябва!

Действие:

Стандартното действие на продукта е до 8 часа след прилагането му. Включените аспирационни инсталации, както и отворените прозорци намаляват бързо концентрацията на продукта в помещението.Това намалява ефикасността му.
Помнете: миризмите нямат постоянен характер и сила!

Важно:

Необходимото количество зависи от:
обем на помещението
сила на миризмата
честота на появяване на миризмата
движение на въздуха в помещението
брой на хората в помещението
Миризмите нямат постоянен характер и сила, което не прави много ефикасни и икономически изгодни всички механични, електрически и електронни устройства. Миризмите се усещат с рецепторите на носа и засега няма по-ефективен и икономически изгоден начин за ликвидирането им от ползването на неутрализатор "FRESH MASTER" в удобния 250 мл тригер.

  Неутрализаторът на миризми "FRESH MASTER" се различава от другите продукти в сферата на освежителите и ароматизаторите по своето светкавично действие, секунди след приложението му. Крайно неприятният, дразнещ и зловонен мирис незабавно бива унищожен, като в същото време се замества от свеж цитрусов аромат.
  Неутрализаторът на миризми "FRESH MASTER" е нетоксичен, непричиняващ корозия и базиран на естествени суровини, естествен и органичен продукт, който осигурява отлично почистване и възстановяване на средата.
  Неутрализаторът на миризми "FRESH MASTER" е толкова ефективен и естествен, хигиеничен и приложим, че е практика за ресторанти и хотели, кафетерии и сладкарници, пицарии, поликлиники и болници, ветеринарни заведения, фирми за почистване, както и за много други професионалисти, които трябва да елиминират неприятните миризми.
  Неутрализаторът на миризми "FRESH MASTER" не оставя следи и петна, така че може да бъде разпръскван директно върху пердета и завеси, килими и мокети, дамаски и тапицерии.


НЕУТРАЛИЗАТОРЪТ ТРАЙНО УНИЩОЖАВА И УХАЕ! Ако сте доволни, кажете го на другите. Ако не сте доволни, обадете се на нас! Ние Ви връщаме парите!

* Ако желаете да се убедите в казаното дотук, моля потърсете нашите консултанти. Те с удоволствие ще Ви помогнат да решите проблемите си с неприятните миризми. Ако във вашето населено място няма консултант, обадете ни се и заедно ще намерим решение.


Вашият IP адрес е: 44.221.66.130
Copyright © 2024 Fresh master.